Servicii

Servicii complete in managementul ambalajelor si deseurilor de ambalaje

 

Inca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai.

Plecand de la serviciul de baza “preluarea responsabilitatii privind indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje” Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat servicii de inalta calitate menite sa raspunda evolutiei nevoilor si standardelor impuse de catre industrie.

Dezvoltarea sistemului ONLINE de raportare a datelor a permis integrarea si gestionarea cu maxima acuratete a datelor raportate la nivel national si a reprezentat un salt calitativ gestionarea datelor privind ambalajele introduse pe piata nationala.

Implementarea serviciilor suport destinate activitatii de management al ambalajelor si deseurilor de ambalaje (audit raportare date, consultanta tehnica si legislativa, etc.) precum si dezvoltarea instrumentelor si solutiilor specifice (elaborarea planurilor de prevenire, eco-design) au pozitionat Eco-Rom Ambalaje ca un incontestabil inovator pe piata romaneasca.

Eforturile financiare depuse in dezvoltarea infrastructurii de colectare selectiva, dezvoltarea parteneriatelor cu companiile de management al deseurilor (colectori, valorificatori, operatori de salubritate si reciclatori) au contribuit la crearea de noi locuri de munca si la dezvoltarea dramatica a industriei de reciclare.

Incepand din anul 2013, in baza parteneriatelor pe care le-a dezvoltat cu organizatiile de transfer specializate ( DEEE, baterii, cauciucuri, distrugere produse expirate, etc) precum si cu companiile de management al deseurilor (logistica, transport si colectare) Eco-Rom Ambalaje isi propune sa faciliteze acesul clientilor sai, peste 2,700 de companii, la toate serviciile specifice managementului ambalajelor si deseurilor de ambalaje, devenind astfel o platforma de tip “One stop shop” cu acoperire nationala si europeana.

Este doar inceputul unor profunde si inovative transformari care vor marca activitatea organizatiei, transformari absolut necesare luand in considerare viitoarele modificari legislative la nivel european precum si contextul economic actual.

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!