Educare și informare

Gradul de educare și informare a consumatorilor și implicarea acestora în procesul de colectare separată a deșeurilor de ambalaje devine condiție esențială în îndeplinirea cu succes a obligațiilor de reciclare pentru compania dumneavoastră, cu atât mai mult în condițiile prognozatelor creșteri de obiective de reciclare.

În baza expertizei dobândite în cei peste 16 ani de activitate atât pe plan național cât și pe plan european, Eco-Rom Ambalaje își exprimă disponibilitatea de a vă oferi suport tehnic în elaborarea de programe și campanii specifice de educare și informare a consumatorilor.

Producătorii și importatorii de produse ambalate își pot educa consumatorii prin:

  • Dezvoltarea unor programe de răspundere socială privind colectarea separată și reciclarea ambalajelor;
  • Comunicare pe ambalaj prin inserarea unor informații de mediu (sortare, tip de material, informații de mediu personalizate, alte informații).

BENEFICII:

  • Creșterea reputației companiei dumneavoastră în rândul consumatorilor preocupați de protejarea mediului.

ACCESIBILITATE:

Clienții Eco-Rom Ambalaje beneficiază în mod GRATUIT de acest serviciu în baza unei solicitări prealabile care se poate face în sistemul ONLINE, prin email: [email protected] sau prin apelarea la numărul de telefon: +4021.413.08.44.

Eco-Rom Ambalaje răspunde la solicitările clienților organizând întâlniri online pe platforma Zoom, în funcție de disponibilitatea și gradul de ocupare a serviciului.

 

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?