Autorizatie

În temeiul prevederilor Legii nr. 249/2015 (modificată şi completată) şi ale Ordinului ministrului mediului nr. 1362/28.12.2018 (art. 4 alin. 2), toate organizaţiile care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorilor (fostele “organizaţii de transfer responsabilitate” sau OTR) trebuie să depună dosarul de re-autorizare în cazul în care doresc să îşi continue activitatea. Acest dosar trebuie transmis Comisiei de supraveghere a răspunderii extinse a producătorului (REP) în termen de maximum 90 de zile de la data de 15.01.2019, data publicării Ordinului nr. 1362/2018 în Monitorul Oficial. 

În acest context, vă anunţăm că S.C. ECO-ROM AMBALAJE S.A. îndeplineşte condiţiile legale de reautorizare, sens în care, la data de 5.03.2019, a fost depus dosarul/solicitarea de re-licenţiere conform cerinţelor prevăzute la Cap.III din Procedura (Anexa la Ordinul nr.1362/2018), care a fost înregistrat/ă la secretariatul Comisiei REP cu nr.5/05.03.2019 (după cum se poate vedea anexat).

Pe această cale, mulţumim clienţilor şi partenerilor noştri, asigurându-vă că, şi pe viitor, vom depune toate diligenţele pentru a fi un colaborator de încredere preocupat de respectarea legii şi protejarea drepturilor şi a intereselor legitime ale dumneavoastră şi ale societăţii.

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult