Autorizatie

Decizia de acordare a licentei de operare 2019

La data de 25 aprilie 2019, Comisia de supraveghere a răspunderii extinse a producătorului a luat decizia de acordare a licenței de operare în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului mediului nr. 1362/28.12.2018.  Această decizie confirmă că S.C. ECO-ROM AMBALAJE S.A. îndeplineşte condiţiile legale de reautorizare.  Va rugam sa gasiti atasata, adresa nr.05/25.04.2019 emisa de Ministerul Mediului.

Pentru mai multe detalii, accesaţi aici.

 

 

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!