Sinteza știrilor

Sinteza știrilor din domeniul managementului ambalajelor și deșeurilor de ambalaje.

Ştirile sunt importante azi, întrucât ne ţin informaţi cu ceea ce se întâmplă în lume. Newsletter-ul va cuprinde subiecte importante din industria managementului ambalajelor și deșeurilor de ambalaje, împărtășind informații de expertiză în domeniu, noutăți interne și externe. Frecvența cu care sunt trimise newsletter-ele, săptămânal, lunar sau semestrial, vă ajută să fiți în permanent contact cu informații relevante din mass media despre domeniul în care activați.

ACCESIBILITATE:

Clienții Eco-Rom Ambalaje beneficiază în mod GRATUIT de acest serviciu în baza unei solicitări prealabile care se poate face în sistemul ONLINE, prin email: [email protected] sau prin apelarea la numărul de telefon: +4021.413.08.44.

Eco-Rom Ambalaje răspunde la solicitările clienților organizând întâlniri online pe platforma Zoom, în funcție de disponibilitatea și gradul de ocupare a serviciului.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?