Preluarea responsabilității

Eco-Rom Ambalaje preia, prin Contract de Preluare a Responsabilității, obligația ce revine agenților economici, de a organiza activitatea de valorificare și reciclare a ambalajelor și deșeurilor de ambalaje.

ATENȚIE! În conformitate cu prevederile Ordinului 192/21.02.2014, încheierea unui contract de preluare a responsabilității reciclării ambalajelor este condiționată de prezentarea în prealabil a ”CERTIFICATULUI DE ATESTARE PRIVIND OBLIGAȚIILE  LA  FONDUL  PENTRU  MEDIU”.

Beneficiile transferului de responsabilitate la Eco-Rom Ambalaje:

  • Optimizarea costurilor. Prin Contractul de Preluare a Responsabilității Eco-Rom Ambalaje optimizează costurile dumneavoastră aferente îndeplinirii obligațiilor legale de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje. Tarifele practicate reflectă costurile de operare ale sistemului corelate cu prevederile legislației naționale privind colectarea, valorificarea și reciclarea ambalajelor din zona industrial-comercială și din gospodăriile populației precum și cu obligațiile privind dezvoltarea programelor naționale de informare și educare a consumatorilor.
  • Sustenabilitatea sistemului și garanții ferme în îndeplinirea obiectivelor de reciclare și valorificare. Eco-Rom Ambalaje garantează îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare, organizația este înființată și gestionată de către producători și importatori de produse ambalate, nu urmărește obținere de profit și nu distribuie dividende.
  • Tratament egal aplicat tuturor clienților. Clienții Eco-Rom Ambalaje au aceleași drepturi și obligații indiferent de statut (membru fondator sau client), cotă de piață, domeniu de activitate sau cantitate de ambalaje introdusă pe piață.
  • Acces rapid la informații și monitorizarea permanentă a modului de îndeplinire a obiectivelor de reciclare. Prin sistemul ONLINE companiile pot monitoriza în mod constant modul de îndeplinire a obiectivelor de valorificare și reciclare (cantități introduse pe piață / raportări lunare / rectificări / companii de management al deșeurilor afiliate).
  • Dreptul de utilizare a mărcii Punctul Verde pe ambalajele produselor dumneavoastră. Eco-Rom Ambalaje deține drepturile de utilizare a mărcii Punctul Verde pe teritoriul României.  Marca Punctul Verde certifică consumatorului că producătorul / importatorul de produse ambalate contribuie financiar la recuperarea și reciclarea ambalajelor pe care le introduce pe piața națională;
  • Acces GRATUIT la publicațiile de specialitate și Newsletter distribuite de către Eco-Rom Ambalaje.

ACCESIBILITATE:

Clienții Eco-Rom Ambalaje beneficiază în mod GRATUIT de acest serviciu în baza unei solicitări prealabile care se poate face în sistemul ONLINE, prin email: comercial@ecoromambalaje.ro sau prin apelarea la numărul de telefon: +4021.413.08.44.

Eco-Rom Ambalaje răspunde la solicitările clienților organizând întâlniri online pe platforma Zoom, în funcție de disponibilitatea și gradul de ocupare a serviciului.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?