Consiliere

Eco-Rom Ambalaje oferă încă din anul 2007, în mod GRATUIT pentru toți clienții săi, servicii de consultanță tehnică și legislativă în managementul ambalajelor și deșeurilor de ambalaje.

Necesitatea Serviciului de consultanță tehnică și legislativă a apărut odată cu dezvoltarea semnificativă a sistemului, înăsprirea prevederilor naționale și europene și creșterea gradului de complexitate în activitatea de management al deșeurilor de ambalaje.

Serviciul de consultanță tehnică și legislativă confirmă disponibilitatea specialiștilor Eco-Rom Ambalaje de a împărtăși în mod GRATUIT expertiza acumulată pe piața națională dar și pe cea europeană ca și membru activ în cadrul organizțiilor EXPRA.

Aria de expertiză a acestui serviciu cuprinde:

  • Legislația în domeniul protecției mediului;
  • Legislația aplicabilă în domeniul ambalajelor și deșeurilor de ambalaje;
  • Clarificări cu privire la implementarea legislației aplicabile;
  • Informații practice, exemplificări, studii de caz.

Modul de accesare a Serviciului de consultanță tehnică și legislativă Eco-Rom Ambalaje :

  • Solicitare întâlnire la sediul companiei dumneavoastră;
  • Solicitare întâlnire la sediul Eco-Rom Ambalaje;
  • Solicitare pe adresa de email [email protected] în vederea stabilirii întâlnirii online – Zoom/Teams.

ACCESIBILITATE:

Clienții Eco-Rom Ambalaje beneficiază în mod GRATUIT de acest serviciu în baza unei solicitări prealabile care se poate face în sistemul ONLINE, prin email: [email protected] sau prin apelarea la numărul de telefon: +4021.413.08.44.

Eco-Rom Ambalaje răspunde la solicitările clienților organizând întâlniri online pe platforma Zoom, în funcție de disponibilitatea și gradul de ocupare a serviciului.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?