Plan prevenire

În conformitate cu prevederile Legii 211/2011, companiile ce exercită activități de natură comercială sau industrială sunt obligate să întocmească și să implementeze un program de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate din activitatea proprie sau, după caz, de la orice produs fabricat, inclusiv măsuri care respectă un anumit design al produselor, precum și să adopte măsuri de reducere a periculozității deșeurilor.

Planurile de gestionare a deșeurilor și programele de prevenire a generării deșeurilor se evaluează cel puțin o dată la 6 ani și se revizuiesc după caz acolo unde acestea sunt aplicabile.

La toate acestea se adaugă creșterea gradului de educare a consumatorului, care a început să reflecteze asupra impactului de mediu generat de ambalajele produselor pe care le utilizează sau le consumă.

SOLUȚII OFERITE DE CĂTRE ECO-ROM AMBALAJE:

  • Suport în elaborarea planurilor de prevenire a generării de deșeuri;
  • Facilitarea accesului la informațiile de speci­alitate necesare pentru elaborarea planurilor de prevenire a generării de deșeuri;

BENEFICII:

  • Optimizarea costurilor generate de managementul ambalajelor și deșeurilor de ambalaje prin implementarea unor măsuri de prevenire în toate etapele fluxului de material: extracție, producție, distribuție, consum, refolosire și reciclare materială, recuperare de energie, până la eliminarea finală;
  • Creșterea reputației companiei în relația cu consumatorul prin conștientizarea de către acesta a eforturilor întreprinse de către compania dumneavoastră în economisirea resurselor și protejarea mediului înconjurător.

ACCESIBILITATE:

Clienții Eco-Rom Ambalaje beneficiază în mod GRATUIT de acest serviciu în baza unei solicitări prealabile care se poate face în sistemul ONLINE, prin email: [email protected] sau prin apelarea la numărul de telefon: +4021.413.08.44.

Eco-Rom Ambalaje răspunde la solicitările clienților organizând întâlniri online pe platforma Zoom, în funcție de disponibilitatea și gradul de ocupare a serviciului.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?