Raport de Inspecție Fiscală AFM aferent perioadei 1 ianuarie 2015 – 31 decembrie 2017

Stimați Parteneri,

S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A. este consecventă preocupării de a fi un colaborator de încredere al dumneavoastră considerând că numai în acest mod poate fi stabilit un parteneriat de durată și benefic. Transparență este componentă esențială a încrederii pe care dumneavoastră o investiți în performanța noastră și în colaborarea cu noi.

De aceea, avem datoria și plăcerea de a vă aduce la cunoștință evenimente recente care justifică încrederea dumneavoastră și care sperăm să amplifice dimensiunea parteneriatului nostru.

Astfel, la data de 23 aprilie 2019, Administrația Fondului pentru Mediu a comunicat societății raportul de inspecție fiscală aferent perioadei 1 ianuarie 2015 – 31 decembrie 2017 care confirmă că:

1.  obiectivele de valorificare/reciclare au fost îndeplinite pentru anii 2016 și 2017;
2. societatea noastră a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare de la generator la valorificator/reciclator pentru toate cantitațile tranzacționate în toți anii verificați.

Aferent anului 2015 – marcat de o criză a pieței gestiunii deșeurilor de ambalaj –  au fost stabilite obligații de plată suplimentare.  Vom contesta în instanță secțiunea raportului de inspecție fiscală aferentă anului 2015 întrucât societatea nu datorează aceste sume.

O a doua informație importantă pe care o comunicăm este că, la data de 25 aprilie 2019, Comisia de supraveghere a răspunderii extinse a producătorului a luat decizia de acordare a licenței de operare în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului mediului nr. 1362/28.12.2018.  Această decizie confirmă că S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A. îndeplineşte condiţiile legale de reautorizare.

www.ecoromambalaje.ro/informatii-publice/autorizatie/

La final, dorim să vă multumim tuturor celor care ați ales parteneriatul cu noi, asigurându-vă că Eco-Rom Ambalaje S.A. va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii si protejarea drepturilor si a intereselor legitime ale partenerilor si Societatii.

Cu deosebita consideratie,

BOGDAN URECHE
Administrator Special
Eco-Rom Ambalaje S.A.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?