Laboratorul Verde al Reciclării

Adaptat preferințelor copiiilor, Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar modern, echipat cu tehnologie de ultimă generație. În interiorul laboratorului mobil, ficţiunea şi realitatea se suprapun de-a lungul a trei zone de activare: sala de cinema 3D – unde elevii urmăresc aventura a 5 deşeuri de ambalaje către fabrica de reciclare, zona de joc în echipă pe tablete PC – unde aceştia trebuie să colecteze separat cât mai multe obiecte în containerele corecte şi cubul magic al reciclării – unde experimentează mecanica reciclării. La finele fiecărui semestru şcolar, clasa cu cel mai bun punctaj primeşte ca premiu o vizită la o fabrică de reciclare pentru a observa procesul de transformare a deşeurilor de ambalaje în produse noi.

Despre proiectul Laboratorul Verde al Reciclării

La nivel european, proiectul a câştigat Golden Award for Excellence în cadrul competiţiei European CSR Awards, categoria Companii Mici şi Mijlocii. Juriul a apreciat conceptul creativ, impactul pozitiv avut la nivel naţional, cât şi parteneriatul benefic dezvoltat împreună cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

De asemenea, proiectul a primit Medalia de Argint în cadrul prestigioasei competiţii de comunicare International Business Awards(IBA). IBA a reunit peste 3.300 de nominalizări înscrise în diversele categorii deschise competiţiei, Proiectul Laboratorul Verde al Reciclării fiind nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Socială al anului în Europa.

În urma unui proces de selecție în care au fost evaluate 1.500 de proiecte, din 150 de țări, Eco-Rom Ambalaje a obținut National Energy Globe Award, cea mai prestigioasă distincție națională care se acordă anual companiilor care inovează și dezvoltă soluții sustenabile în domeniul lor de activitate.

 

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?