Începând cu luna noiembrie 2023, Eco-Rom Ambalaje a aderat la Asociația Coaliția pentru Economie Circulară (CERC).

Începând cu luna noiembrie 2023, Eco-Rom Ambalaje a aderat la Asociația Coaliția pentru Economie Circulară (CERC). Asociația promovează principiul obiectiv al Pachetului Comisiei Europene privind Economia Circulară, acela de a stimula dezvoltarea de noi piețe și modele de afaceri, în scopul dezvoltării economiei și al creării de noi locuri de muncă, prin:

  • realizarea de studii și rapoarte referitoare la domeniul gestiunii deșeurilor și urmărirea rezultatelor obținute ca urmare a implementării elementelor fundamentale ale economiei circulare.
  • încheierea de parteneriate cu organisme naționale și internaționale cu scopul implementării de programe ce urmăresc promovarea și implementarea principiilor economiei circulare.
  • organizarea și participarea la conferințe și evenimente de profil, în vederea schimbului de know-how și prezentarea unor exemple de bune practici.
  • comunicarea cu autoritățile centrale și locale precum și cu comisiile de specialitate din Parlament, prin participarea la grupurile de lucru și dezbaterile publice, în vederea unei informări corecte asupra beneficiilor pe care economia circulară le poate aduce economiei românești.
  • inițiative în vederea conformării din punct de vedere legislativ în toate zonele gestiunii deșeurilor: proiectare, prevenire, reutilizare, reciclare, valorificare energetică, prin completarea legislației primare și subsecvente în domeniile: încetarea statutului de deșeu, certificate de origine, compost, biogaz, biomasă, combustibili alternativi (RDF, biometan, ulei de piroliză, ș.a.)
  • promovarea recomandărilor Uniunii Europene (Buying Green Handbook) privind achizițiile verzi

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?