Raport de Inspecție Fiscală AFM pentru anul 2018

Stimați Parteneri,

Suntem onorați să vă aducem la cunoștință concluziile Raportului de Inspecție Fiscală emis de Administrația Fondului pentru Mediu pentru anul 2018 conform căruia:

1. Eco-Rom Ambalaje a îndeplinit toate obiectivele de valorificare/reciclare pentru anul 2018.

2. Eco-Rom Ambalaje a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare/reciclare de la generator până la valorificator/reciclator pentru toate cantitățile tranzacționate pe parcursul întregului an.

3. Eco-Rom Ambalaje a îndeplinit toate obligaţiile prevăzute în Ordinul nr.932/481/2016 privind aprobarea Procedurii de autorizare pentru preluarea responsabilităţii gestionării deșeurilor de ambalaje.

Vă reamintim că inspecția derulată de Administrația Fondului pentru Mediu în perioada 2018 – 2019 a confirmat de asemenea îndeplinirea obiectivelor pentru anii 2016 – 2017, astfel încât, în ultimii trei ani consecutivi societatea și-a onorat obligațiile asumate.

Aceste rezultate reafirmă poziția Eco-Rom Ambalaje de partener transparent, responsabil și de încredere pe piață managementului ambalajelor și deșeurilor de ambalaje.

Dorim să vă mulțumim tuturor, asigurându-vă că Eco-Rom Ambalaje va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii și protejarea drepturilor și a intereselor legitime ale partenerilor și societății.

Cu deosebită considerație,
Eco-Rom Ambalaje S.A.
Societate în insolvență, în insolvency, en procedure collective
prin Calin-Bogdan Ureche
Administrator Special

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?