OIREP-urile și Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) s-au întâlnit pentru a discuta despre viitorul gestionării deșeurilor de ambalaje în România.

Astăzi, OIREP-urile și Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) s-au întâlnit pentru a discuta despre viitorul gestionării deșeurilor de ambalaje în România.
La întâlnire, s-a pus accent pe importanța unei colaborări eficiente între ADI-uri și OIREP-uri pentru a aborda problemele sistemului în mod productiv și coordonat. În cadrul acestui eveniment, au participat și au adus contribuții Autorități de Dezvoltare Intercomunitară (ADI-uri) din diverse județe ale țării, precum Dolj, Gorj, Mureș, Vrancea, Sălaj, Sibiu, Caraș-Severin, Hunedoara, Teleorman, Iași, Argeș, Giurgiu, Timișoara, Prahova și București.
Această prezență la nivel regional a oferit o perspectivă diversificată și relevantă asupra explorării problemelor și soluțiilor în domeniul gestionării deșeurilor de ambalaje. Această colaborare demonstrează angajamentul nostru comun pentru un viitor mai sustenabil și responsabil în domeniul gestionării deșeurilor de ambalaje în România.
Ne exprimăm recunoștința față de toți participanții și ne angajăm să continuăm această colaborare activă pentru a face progrese semnificative în gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje.

 

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?