Asociația OIREP Ambalaje solicită Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor să acorde un termen mai mare pentru consultările publice privind proiectele de acte normative

Asociația OIREP Ambalaje atrage atenția asupra modalității în care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și, implicit, Administrația Fondului pentru Mediu aleg să supună consultării publice proiectele de acte normative, respectiv perioada minimă de 10 zile pe care o alocă de fiecare dată, un timp extrem de limitat în care cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot transmite opinii, propuneri și sugestii asupra proiectelor de acte normative.
Această solicitare face apel la reprezentanții autorităților administrației publice în cauză pentru a crea un cadru de dezbateri real, transparent, responsabil și participativ, iar sistemul de gestionare a deșeurilor să fie cel care beneficiază de pe urma viitoarelor consultări publice.
Mai multe informații găsiți în comunicatul de presă integral, disponibil pe site: https://oirep.ro/…/asociatia-oirep-ambalaje-solicita…/.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?