Sorin Dumitru, Director General Adjunct – ‘’??? ??????? ??????? ????’’

În cadrul seminarului organizat la Bruxelles ‘’??? ??????? ??????? ????’’, Sorin Dumitru Director General Adjunct, alături de alți invitați de marcă din domeniu, a vorbit despre situația din România a sistemului EPR, dacă ar exista reguli mai stricte de acreditare acestea vor îmbunătăți condițiile de concurență și performanță.
♻ în orice sistem EPR existent și mai ales bazat pe concurență (ca și în România, având în prezent 16 concurenți pe piață), regulile stricte de acreditare ar trebui, fără îndoială, să îmbunătățească performanța generală a sistemului, NUMAI DACĂ sunt asigurate condiții de concurență echitabile.
♻ orice set dat de reguli și reglementări pentru acreditarea schemelor EPR (PRO) necesită o IMPLEMENTARE puternică și permanentă asigurată de autoritățile centrale și locale pentru protecția mediului.
♻ în cazul în care mai multe organizații implementează obligațiile EPR în numele industriei responsabile, statul membru respectiv trebuie să numească un organism independent de interesele private SAU să încredințeze o autoritate publică SAU să ofere o soluție combinată pentru SUPRAVEGHEREA implementării obligațiilor EPR, asigurând astfel condiții de concurență echitabile.

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?