S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A. a intrat în procedura de reorganizare.

Stimați Parteneri,

Avem plăcerea de a vă aduce la cunoștință faptul că, în data de 23.09.2022, prin sentința civilă nr. 3.808 pronunțată de către Tribunalul București, Secția a VII-a civilă, în dosarul nr. 31.091/3/2016, planul de reorganizare a societatii a fost aprobat de către judecătorul sindic iar S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A. a iesit din insolvență și a intrat în procedura de reorganizare. Sențința a fost publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 17.093/21.10.2022.

Conform art 85 (2)  din Legea 85/2014 Privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, după intrarea în reorganizare judiciară, actele şi corespondenţa vor purta, în condiţiile prevăzute la alin. (1), menţiunea “în reorganizare judiciară”, “in judicial reorganisation”, “en redressement”.

Dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată și loialitatea cu care ne-ați onorat pe parcursul acestor ani! Vom continua să rămânem partenerii dumneavoastră și să facem toate eforturile pentru a răspunde așteptărilor pe care le aveți de la noi.

 

Cu deosebită considerație,

Bogdan-Călin Ureche

Administrator Special

Eco-Rom Ambalaje

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?