AFM confirmă că Eco-Rom Ambalaje și-a onorat pentru al 6-lea an consecutiv obligațiile asumate conform măsurilor legislative în vigoare

Stimați Parteneri,

Avem plăcerea de a vă aduce la cunoștință cel mai recent Raport de Inspecție Fiscală  emis de Administrația Fondului pentru Mediu care reafirmă poziția Eco-Rom Ambalaje de partener transparent, responsabil și de încredere pe piața managementului deșeurilor de ambalaje. 

Astfel, Raportul de inspecție fiscală aferent perioadei 1 ianuarie – 31 decembrie 2021, comunicat societății la data de 28 iulie 2021 confirmă, pentru al șaselea an consecutiv, faptul că Eco-Rom Ambalaje:

  1. a îndeplinit obiectivele de valorificare/reciclare prevăzute în Legea nr.249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje pentru anul 2021.
  2. a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare de la generator la valorificator/reciclator pentru toate cantitățile tranzacționate pe parcursul întregului an 2021.
  3. a avut încheiate contracte pentru valorificarea și reciclarea deșeurilor de ambalaje cu prestatori/furnizori de servicii de salubrizare, agenți economici autorizați confom legislației în vigoare să desfășoare activități de colectare, valorificare și/sau reciclare a deșeurilor de ambalaje.
  4. a încheiat acorduri de colaborare cu Unități Administrativ Teritoriale (U.A.T) și Asociații de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I).
  5. a folosit aceleași tarife pentru toți clienții săi în cursul anului 2021.

Dorim să vă mulțumim tuturor celor care ați ales parteneriatul cu noi, asigurându-vă că Eco-Rom Ambalaje va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii și protejarea drepturilor și a intereselor legitime ale partenerilor și Societății.

 

Cu deosebită considerație,

BOGDAN URECHE

Administrator Special

Eco-Rom Ambalaje

 

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa comercial@ecoromambalaje.ro

× Salut! Cu ce te putem ajuta?