Eco-Rom Ambalaje și-a onorat pentru al 5-lea an consecutiv obligațiile asumate conform măsurilor legislative în vigoare.

Stimați Parteneri,

Avem plăcerea de a vă aduce la cunoștință evenimente recente care justifică încrederea dumneavoastră și care sperăm să amplifice dimensiunea parteneriatului nostru.

Astfel, la data de 24 iunie 2021, Administrația Fondului pentru Mediu a efectuat controlul aferent perioadei 1 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2020 și a confirmat că S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A.:

  1. a îndeplinit obiectivele de valorificare/reciclare prevăzute în Legea nr.249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje pentru anul 2020.
  2. a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare de la generator la valorificator/reciclator pentru toate cantitățile tranzacționate în anul 2020.
  3. a avut încheiate contracte pentru valorificarea și reciclarea deșeurilor de ambalaje cu prestatori/furnizori de servicii de salubrizare, agenți economici autorizați conform legislației în vigoare să desfășoare activități de colectare, valorificare și/sau reciclare a deșeurilor de ambalaje.
  4. a încheiat acorduri de colaborare cu Unități Administrativ Teritoriale (U.A.T) și Asociații de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I).
  5. a folosit aceleași tarife pentru toți clienții săi în cursul anului 2020.

Vă mulțumim tuturor celor care ați ales parteneriatul cu noi, asigurându-vă că Eco-Rom Ambalaje va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii și protejarea drepturilor și a intereselor legitime ale partenerilor și Societății.

 

Cu deosebită considerație,

BOGDAN URECHE

Administrator Special

Eco-Rom Ambalaje

Privacy Preference Center

Preferință

Preferință

Marketing

Marketing

Statistici

Statistici

Other

×

Salut!

Dă click pe iconița de mai jos și discută cu unul dintre colegii noștri pe WhatsApp sau trimite-ne un email pe adresa [email protected]

× Salut! Cu ce te putem ajuta?