Leadership

Prin intreaga sa activitate Eco-Rom Ambalaje a fost si este liderul industriei romanesti aflate in permanenta cautare de solutii optime pentru rezolvarea problemelor specifice ambalajelor si deseurilor de ambalaje in corelatie cu modificarile tehnologice si legislative.

Abilitatile de lider ale Eco-Rom Ambalaje s-au manifestat si in societate prin eforturile depuse de catre organizatie in educarea cetatenilor si informarea consumatorilor. Anual milioane de oameni intra in contact cu materiale de informare si programe de educare dezvoltate de-alungul timpului de catre Eco-Rom Ambalaje.

In relatia cu autoritatile statului Eco-Rom Ambalaje si-a demonstrat rolul de lider prin indeplinirea a peste 75%  din obligatiile Romaniei asumate in acordurile de aderare la UE si prin contributia semnificativa la dezvoltarea unui sistem sustenabil de colectare a deseurilor de la populatie.

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!