Eco-Bonificatia

Eco-Bonificatia reprezinta bonificatia acordata de catre Eco-rom Ambalaje clientilor sai pentru activitati de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, exceptandu-se orice alta categorie de deseu reciclabil care nu face obiectul contractului incheiat cu Eco-Rom Ambalaje.

Valoarea Eco-Bonificatiei acordate companiilor nu se modifica in timpul anului indiferent de fluctuatia  pe piata a preturilor deseurilor de ambalaje.

Eco-Bonificatia poate fi accesata de catre toate companiile care au contract cu Eco-Rom Ambalaje si realizeaza activitatie de gestionare a propriilor deseuri de ambalaje, excluzand deseurile de productie.

Pentru acordarea Eco-Bonificatia este necesara documentarea acestei activitati, pentru identificarea trasabilitatii de la generator la reciclatorul final.

Eco-Rom Ambalaje acordata Eco-Bonficatii crompaniilor care desfasoara urmatoarele activitati:

  • Companii care livreaza deseuri de ambalaje generate catre operatori economici reciclatori
  • Companii care livreaza  deseuri de ambalaje generate catre incinerare, cu recuperare de energie
  • Companii care recicleaza deseuri de ambalaje generate atunci cand acestea sunt detinatorii unei instalatii autorizate de reciclare
  • Companii care livreaza deseuri de ambalaje generate catre operatori economici autorizati care colecteaza deseuri
  • Companii care livreaza deseuri generate de ambalaje catre tari din UE/ din afara UE

Conditiile legale de acordare a Eco-Bonificatiei sunt prevazute in politica de Eco-Bonificatie, politica revizuita si comunicata anual clientilor Eco-Rom Ambalaje.

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult