Preluarea responsabilitatii

ECO – ROM AMBALAJE preia, prin Contract de Preluare Responsabilitate, obligatia ce revine agentilor economici, de a organiza activitatea de valorificare si reciclare a ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

ATENTIE! In conformitate cu prevederile Ordinului 192/21.02.2014, incheierea unui contract de preluare a responsabilitatii reciclarii ambalajelor este conditionata de prezentarea in prealabil a ”CERTIFICATULUI DE ATESTARE PRIVIND OBLIGATIILE  LA  FONDUL  PENTRU  MEDIU”.

Beneficiile transferului de responsabilitate la Eco-Rom Ambalaje:

  • Optimizarea costurilor. Prin Contractul de Preluare a Responsabilitatii Eco-Rom Ambalaje optimizeaza costurile Dumneavoastra aferente indeplinirii obligatiilor legale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje. Tarifele practicate reflecta costurile de operare ale sistemului corelate cu prevederile legislatiei nationale privind colectarea, valorificarea si reciclarea ambalajelor din zona industrial-comerciala si din gospodariile populatiei precum si cu obligatiile privind dezvoltarea programelor nationale de informare si educare a consumatorilor.
  • Sustenabilitatea sistemului si garantii ferme in indeplinirea obiectivelor de reciclare si valorificare. Eco-Rom Ambalaje garanteaza indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare, organizatia este infiintata si gestionata de catre producatori si importatori de produse ambalate, nu urmareste obtinere de profit si nu distribuie dividende.
  • Tratament egal aplicat tuturor clientilor. Clientii Eco-Rom Ambalaje au aceleasi drepturi si obligatii indiferent de statut, (membru fondator sau client) cota de piata, domeniu de activitate sau cantitate de ambalaje introdusa pe piata
  • Acces rapid la informatii si monitorizarea permanenta a modului de indeplinire a obiectivelor de reciclare. Prin sistemul ONLINE companiile pot monitoriza in mod constant modul de indeplinire a obiectivelor de valorificare si reciclare (cantitati introduse pe piata / raportari lunare / rectificari / companii de management al deseurilor afiliate).
  • Dreptul de utilizare a marcii Punctul Verde pe ambalajele produselor Dumneavoastra. Eco-Rom Ambalaje detine drepturile de utilizare a marcii Punctul Verde pe teritoriul Romaniei.  Marca Punctul Verde certifica consumatorului ca producatorul / importatorul de produse ambalate contribuie financiar la recuperea si reciclarea ambalajelor pe care le introduce pe piata nationala;
  • Acces GRATUIT la publicatiile de specialitate si Newsletter distribuite de catre Eco-Rom Ambalaje.
Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!