Ecollect – colectare separata la biroul tau

Luand in considerare obligatile legale prin care producatorii de deseuri si detinatorii de deseuri sunt obligati sa colecteze separat si ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea companiilor care au aceste obligatii incepand cu luna noiembrie 2013 Eco-Rom Ambalaje pune la dispozitia companiilor un serviciu de colectare separata a deseurilor de hartie-carton si plastic de la birou.

Serviciul este unic in România se adreseaza zonelor de birouri si are drept obiectiv protejarea mediului inconjurator prin cresterea cantitatilor de deseuri reciclate.

De ce sa alegeti acest serviciu?

 

APELARE ONLINE, SIMPLA SI RAPIDA A SERVICIULUI

INFRASTRUCTURA  ESTE  ECO si GRATUITA

  • Toata infrastructura de colectare (containerele si sacii speciali) este 100% realizata din deseuri reciclate.
  • Infrastructura de colectare este oferită GRATUIT de către Eco-Rom Ambalaje.
  • In caz de deteriorare le reciclam si le inlocuim GRATUIT!

COLECTAREA SEPARATA A DESEULUI:

  • Serviciile de colectare sunt GRATUITE in zona municipiului București si sunt asigurate de catre compania Antalis în 4-7 zile de la plasarea solicitarii pe Platforma online ce permite monitorizarea cantitatilor colectate!
  • In cazul in care utilizati infrastructura Ecollect si apelati la alta firma de colectare, asigurati-va ca cei care preiau deseurile  reciclabile o fac in mod separat si nu ajung in amestec pe gropile de gunoi.

 HR & COMUNICARE INTERNĂ:

  • Containerele pot fi personalizate de catre compania Dvs. ECOLLECT este o platforma generoasa de motivare a angajatilor si de comunicare interna!

 RASPUNDERE SOCIALA:

  • ECOLLECT vă pune la dispozitie o platformă de comunicare externa – prin adeziunea la un program care încurajeaza utilizarea responsabila a resurselor organizatiei, productia locala si folosirea resurselor romanesti.

MOTIVARE:

  • Lista companiilor care colecteaza separat deseurile de la birou va fi publica pe platforma Ecollect.

Cum implementati programul în interiorul companiei Dumneavoastra?

Comandati containerele speciale ECOLLECT, pachetul standardizat de materiale de comunicare, precum si serviciul de preluare a deseurilor.

 

 

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!