Consultanta Tehnica & Legislativa

Eco-Rom Ambalaje ofera inca din anul 2007, in mod GRATUIT pentru toti clientii sai, servicii de consultanta tehnica si legislativa in managementul ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

Necesitatea Serviciului de consultanta tehnica si legislativa a aparut odata cu dezvoltarea semnificativa a sistemului, inasprirea prevederilor nationale si europene si cresterea gradului de complexitate in activitatea de management al deseurilor de ambalaje.

Serviciul de consultanta tehnica si legislativa confirma disponibilitatea specialistilor Eco-Rom Ambalaje de a impartasi in mod GRATUIT expertiza acumulata pe piata nationala dar si pe cea europeana ca si membru activ in cadrul organizatiilor EXPRA.

Aria de expertiza a acestui serviciu cuprinde:

  • Legislatia in domeniul protectiei mediului;
  • Legislatia aplicabila in domeniul ambalajelor si deseurilor de ambalaje;
  • Clarificari cu privire la implementarea legislatiei aplicabile;
  • Informatii practice, exemplificari, studii de caz.

Modul de accesare a Serviciului de consultanta tehnica si legislativa Eco-Rom Ambalaje :

  • Solictare intalnire la sediul companiei Dumneavoastra.
  • Solicitarea intalnire la sediul Eco-Rom Ambalaje.

Mereu la dispozitia Dumneavoastra!

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!