Calcul emisii CO2

Sistemul de calcul al emisiilor de CO2 echivalent (CO2eq) reprezinta un sistem inovativ si unic de masurare a performantelor de mediu a sistemelor de management al deseurilor si va fi implementata in 25 de state din Europa.

Implementarea de catre Eco-Rom Ambalaje a acestui sistem de calcul in Romania va permite fiecarei companii partenere sa cunoasca mai bine beneficiile de mediu generate de activitatea de valorificare si reciclare in termeni de reducere a emisiilor de CO2.

Pe langa rapoartele lunare privind atingerea obiectivelor de valorificare si reciclare incepand din anul 2014, Eco-Rom Ambalaje va furniza anual clientilor sai informatii complete si consistente privind contributia fiecarei companii la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera ca urmare a functionarii sistemului de management al deseurilor utilizat.

Acest raport va contribui in mod semnificativ la cresterea gradului de fiabilitate, acuratete si exhaustivitate a informatiilor de mediu si la cresterea reputatiei companiei Dumneavoastra in randul consumatorilor ECO.

Sistemul de calcul are drept scop asigurarea unei metodologii corecte si „la zi” de calcul a factorilor de emisie, prin luarea in considerare a caracteristicilor specifice fiecarui sistem de management a deseurilor de ambalaje, optimizarea si armonizarea calculelor care stau la baza raportarii masurii in care se reduc emisiile de CO2eq, ca o consecinta a implementarii sistemelor de management a deseurilor de ambalaje.

La nivel national implementarea acestui sistem creaza posibilitatea pentru fiecare tara sa calculeze reducerea de emisii CO2eq rezultate din activitatile de reciclare si valorificare specifice in comparatie cu producerea respectivelor materiale reciclate/valorificate din materii prime virgine.

 

 

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!