Publicatii & Informatii utile

Raport de Inspecție Fiscală AFM aferent perioadei 1 ianuarie 2015 – 31 decembrie 2017

Stimați Parteneri,

S.C. ECOROM AMBALAJE S.A. este consecventă preocupării de a fi un colaborator de încredere al dumneavoastră considerând că numai în acest mod poate fi stabilit un parteneriat de durată și benefic. Transparență este componentă esențială a încrederii pe care dumneavoastră o investiți în performanța noastră și în colaborarea cu noi.

De aceea, avem datoria și plăcerea de a vă aduce la cunoștință evenimente recente care justifică încrederea dumneavoastră și care sperăm să amplifice dimensiunea parteneriatului nostru.

Astfel, la data de 23 aprilie 2019, Administrația Fondului pentru Mediu a comunicat societății raportul de inspecție fiscală aferent perioadei 1 ianuarie 2015 – 31 decembrie 2017 care confirmă că:

1.  obiectivele de valorificare/reciclare au fost îndeplinite pentru anii 2016 și 2017;
2. societatea noastră a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare de la generator la valorificator/reciclator pentru toate cantitațile tranzacționate în toți anii verificați.

Aferent anului 2015 – marcat de o criză a pieței gestiunii deșeurilor de ambalaj –  au fost stabilite obligații de plată suplimentare.  Vom contesta în instanță secțiunea raportului de inspecție fiscală aferentă anului 2015 întrucât societatea nu datorează aceste sume.

O a doua informație importantă pe care o comunicăm este că, la data de 25 aprilie 2019, Comisia de supraveghere a răspunderii extinse a producătorului a luat decizia de acordare a licenței de operare în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului mediului nr. 1362/28.12.2018.  Această decizie confirmă că S.C. ECO-ROM AMBALAJE S.A. îndeplineşte condiţiile legale de reautorizare.

www.ecoromambalaje.ro/informatii-publice/autorizatie/

La final, dorim să vă multumim tuturor celor care ați ales parteneriatul cu noi, asigurându-vă că ECO-ROM AMBALAJE S.A. va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii si protejarea drepturilor si a intereselor legitime ale partenerilor si Societatii.

Cu deosebita consideratie,

BOGDAN URECHE
Administrator Special
ECO-ROM AMBALAJE S.A.

Comenteaza

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!