Publicatii & Informatii utile

AFM confirmă că Eco-Rom Ambalaje și-a onorat pentru al 4-lea an consecutiv obligațiile asumate conform măsurilor legislative în vigoare.

Stimați Parteneri,

Avem plăcerea de a vă aduce la cunoștință cel mai recent Raport de Inspecție Fiscală  emis de Administrația Fondului pentru Mediu care reafirmă poziția Eco-Rom Ambalaje de partener transparent, responsabil și de încredere pe piața managementului deșeurilor de ambalaje. 

Astfel, Raportul de inspecție fiscală aferent perioadei 1 ianuarie – 31 decembrie 2019, comunicat societății la data de 14 septembrie 2019 confirmă, pentru al patrulea an consecutiv, faptul că:

1. obiectivele de valorificare/reciclare au fost îndeplinite pentru anul 2019.

2. societatea noastră a făcut dovada trasabilității operațiunilor de valorificare de la

generator la valorificator/reciclator pentru toate cantitățile tranzacționate pe

parcursul întregului an 2019.

3. toți partenerii sunt autorizați pentru activitatea de colectare și/sau valorificare.

Dorim să vă mulțumim tuturor celor care ați ales parteneriatul cu noi, asigurându-vă că Eco-Rom Ambalaje va continua să își deruleze activitatea cu respectarea legii și protejarea drepturilor și a intereselor legitime ale partenerilor și Societății.

Cu deosebită considerație,

BOGDAN URECHE

Administrator Special

Eco-Rom Ambalaje

Comenteaza

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!