Misiune

Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului, contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

Respectand principiile dezvoltarii durabile, organizatia urmareste in egala masura atat performanta ecologica cat si performanta economica si sociala.

Economic. Dezvoltarea Eco-Rom Ambalaje a avut un impact dramatic in intensificarea activitatii de reciclare prin cresterea cantitatilor deseurilor de ambalaje colectate si securizarea materiei prime secundare pentru capacitatile de reciclare din Romania.

Social. Activitatea Eco-Rom Ambalaje a generat noi locuri de munca  in sectorul de colectare a deseurilor precum si in activitatile colaterale. Prin programele si campaniile de educare a populatiei realizate impreuna cu organizatiile non-guvernamentale si institutiile statului, Eco-Rom Ambalaje a contribuit semnificativ la cresterea gradului de intelegere a populatiei cu privire la importanta reciclarii in protejarea mediului inconjurator.

Ecologic –  Avand ca optiune strategica reciclarea ambalajelor si dezvoltarea sistemului de colectare separata, prin cantitatile de deseuri de ambalaje reintroduse in circuitul economic ca materie prima secundara, activitatea Eco-Rom Ambalaje a contribuit substantial la protejarea resurselor naturale ale Romaniei.

Statutul organizatiei:

  • Organizatia este deschisa si primeste noi membri din randul companiilor ce au obligatia indeplinirii obiectivelor de valorificare si reciclare legal stabilite;
  • Tratament egal aplicat tuturor companiilor integrate in sistem prin oferirea aceluias tip si standard de servicii la aceleasi tarife pe tona de material pus pe piata;
  • Tarifele reflecta costurile de operare ale sistemului in cele doua fluxuri: industrial-comercial si fluxul populatie.
  • Organizatia nu este orientata catre profit, nu distribuie dividende. Profitul operational rezultat este investit in infrastructura de colectare a deseurilor de ambalaje si programe de educare si informare a consumatorilor.

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!