Echipa

Astazi in conditii de impredictibilitate economica si evolutie rapida a tehnologiei, un nou set de atribute sunt emergente in definirea profesionalismului echipelor pentru care performanta si calitatea sunt dezideratele supreme.

Flexibilitatea, canalele multiple, orientarea catre valoare si inovatie sunt doar cateva din atributele care definesc profesionalismul echipei Eco-Rom Amblaje si care au asigurat  si asigura succesul organizatiei.

Angajatii Eco-Rom Ambalaje detin o vasta experienta educationala si profesionala, sunt cu toti conectati in rezolvarea in timp util a cerintelor clientilor si au ca si deziderat dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, concomitent cu identificarea si accesarea noilor oportunitati oferite de piata.

Ariile de expertiza ale echipei acopera toate ariile specifice activitatii de gestiune a deseurilor de la crearea ambalajului (eco-design, elaborarea programelor de preventie)  monitorizarea ciclului de viata al acestuia (auditarea datelor specifice) si pana la sfarsitului ciclului de viata si reintroducerea acestuia in circuitul economic (colectare, valorificare si reciclare).

Organizatia este structurata pe urmatoarele departamente:

  • Comercial – derularea contractelor de transfer de responsabilitate / contractul pentru marca “Punctul Verde” / raportare si gestiune date la nivel national / consultanta tehnica si legislativa.
  • Operatii – derularea contractelor cu companiile de management al deseurilor (colectori, valorificatori , reciclatori, etc) si a contractelor cu operatorii de salubritate pentru proiectele de colectare separata de la populatie.
  • Comunicare – dezvoltarea programelor si campaniilor de educare si informare a consumatorilor.
  • Financiar – gestiunea financiara a companiei.
  • Juridic – monitorizarea juridica a contractelor in derulare.

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!