Publicatii & Informatii utile

Concurs Punctul Verde

Descoperă Punctul Verde de pe ambalajele responsabile și câștigi !

 

De data aceasta  incursiunea ta la cumpărături va fi una ECO-atractivă!

Suntem convinși că vei găsi ușor foarte multe produse care au pe etichetele ambalajelor sau direct pe ambalaje simbolul Punctului Verde.

Sunt foarte multe simboluri pe etichete dar acesta este cel mai ECO !Punctul Verdeeste o marcă internațională înregistrată ce arată cumpărătorului că firma producătoare sau importatoare a produselor respective este o companie responsabilă față de ambalajele sale și contribuie financiar la colectarea separată, sortarea și transportul deșeurilor de ambalaje la capacitățile de reciclare sau valorificare.

Green Dot, Grunne Punkt, Punctul Verde! Nu ai cum să  îl ratezi! În lume există 460 miliarde de ambalaje care poartă Punctul Verde pentru că această marcă este recunoscută în 170 de țări,și la care au aderat peste 170.000 de companii!

În Romania Punctul Verde poate fi accesat de către producători sau importatori prin intermediul Eco-Rom Ambalaje care deţine licenţa pentru folosirea mărcii la nivel național.

 

Între 11 octombrie și 31 octombrie te provocăm la CONCURS!

 

Caută Punctul Verde de pe orice ambalaj, fă-i o poză și public-o pe contul tău de Facebook cu hashtag-ul #PunctulVerde, împreună cu mesajul tău explicativ despre ce este sau ce reprezintă Punctul Verde !

Poza însoțită de mesaj, cu cele mai multe like-uri, va fi premiată cu un card cadou de cumpărături online în valoare de 300 Lei și cu cea mai utilă sacoșă de colectare separată a deșeurilor de ambalaje.

 

Regulamentul de concurs poate fi accesat aici

concurs-01

Salvează

Salvează

Salvează

Comenteaza

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!