Publicatii & Informatii utile

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o tombolă de iarnă

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru România, fiind primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private. Pe 8 decembrie 2017, se dă startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole cu premii atractive. Campania se desfășoară în perioada 8 – 17 decembrie 2017.

Ambalajele reprezintă aproximativ 20% din deșeul generat în gospodării, astfel încât separarea lor de restul deșeurilor și devierea către reciclare ar contribui semnificativ la realizarea obiectivelor locale de reciclare și la crearea unui mediu mai sănătos pentru locuitorii Municipiului Iași.

Eco-Rom Ambalaje susține creșterea gradului de reciclare al deșeurilor menajere din Municipiul Iași prin dezvoltarea serviciului de colectare separată a deșeurilor de ambalaje. Pe langă infrastructura necesară constând în containere speciale acordate pentru operare Primăriei și operatorului de salubritate încă din anul 2007, începând de anul acesta compania acoperă o parte din costurile administrative ale CMCI.

La CMCI populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, electrice stricate, ba chiar și deșeuri din construcții.Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menita să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, o nouă tombolă va fi organizată la CMCI. Astfel, oricine va preda la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iași, cel puțin un deșeu, conform regulamentului, în perioada 8 – 17 decembrie 2017, va primi un premiu instant.

Persoanele care vor aduce PET-uri (minim 10), echipamente sau becuri, vor fi înscrise automat într-o tombolă cu premii atractive: 9 carnete de tichete cadou, în valoare individuală de 200 ron

Campania este organizată de Primăria Iași, SALUBRIS, ECOTIC, Eco-Rom Ambalaje și Recolamp.

Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro

toobola+iasi

Comenteaza

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!