Audit privind raportarea ambalajelor

Acuratetea datelor privind cantitatile de ambalaje raportate ca fiind introduse pe piata nationala joaca un rol extrem de important  pentru fiecare companie producatoare sau importatoare de produse ambalate.

Erorile aparute in raportarea ambalajelor introduse pe piata nationala au impact direct asupra companiei dar si asupra organizatiei de transfer de responsablitate. Pentru companii erorile in raportarea ambalajelor introduse pe piata se sanctioneaza cu taxe de 2 lei/kg (pentru cantitatile de ambalaje nedeclarate). Taxele sunt insotite de dobanzi si accesorii iar obligatia legala se prescrie doar dupa 5 ani. Pentru Eco-Rom Ambalaje raportarea eronata a companiilor (cantitati suplimentare care nu corespund cu realitatea) genereaza dificultati in atingerea obiectivelor de valorificare si reciclare.

In sprijinul si la solicitarea clientilor specialistii Eco-Rom Ambalaje pe baza expertizei detinute pot verifica acuratetea datelor privind cantitatile de ambalaje introduse pe piata, tipurile de materiale raportate si tipurile de ambalaje (primare, secundare si tertiare).

Anual zeci de companii solicita sprijinul Eco-Rom Ambalaje in verificarea modului de raportarea a cantitatilor de ambalaje introduse pe piata nationala, dezideratul nostru si al companiilor este evitarea oricaror sanctiuni aplicabile ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

 

Contactati acest serviciu

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!