Autorizatie

La data de 26.10. 2016, Eco-Rom Ambalaje SA si-a informat clientii si furnizorii privitor la interventia aprobarii tacite a cererii  de autorizare pentru preluarea responsabilitatii gestionarii deseurilor de ambalaje. De asemenea, societatea a informat despre solicitarea sa de a se emite un document oficial care sa ateste ca, in termenul legal,  nu a fost eliberat un raspuns privind cererea de autorizare.

In continuarea acelui mesaj, va aducem la cunostinta ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a eliberat documentul solicitat, prin  raspunsul nr. 15011/RCP/101954/MF/ 2.11.2016 confirmandu-se aprobarea tacita si, implicit, dreptul Eco-Rom Ambalaje SA  de a-si continua desfasurarea activitatii pentru care a solicitat autorizarea.

Potrivit art. 8 alin.3 din O.U.G. nr. 27/2003 privind procedura aprobarii tacite, acest document “tine loc de autorizatie in toate situatiile, inclusiv in fata organelor de control”.

In concluzie, Eco-Rom Ambalaje este indreptatita conform legii sa-si continue activitatea, respectiv  derularea relatiei atat cu clientii cat si cu furnizorii conform contractelor in vigoare.

 

img_0001

 

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult