Publicatii & Informatii utile

400 de companii membre Ecollect!

Eco-Rom Ambalaje si Antalis Romania anunta o noua serie de rezultate ale programului ECOLLECT – primul serviciu de colectare separata a deseurilor din spatiile de birou din Romania

• 400 de companii au implementat cu succes, pana in acest moment, programul Ecollect.
• Peste 127.000 kg deseuri au fost colectate pana in acest moment prin intermediul Ecollect – peste 106.000 kg deseuri de hartie-carton si peste 17.000 kg deseuri de plastic-metal.
• Peste 13.700 de containere si peste 63.000 de saci pentru colectarea separata au fost distribuite gratuit de catre initiatorii programului, pana in acest moment, la sediile companiilor membre.
• Peste 37.000 de angajati au acces la sistemul de colectare separata a deseurilor din spatiile de birou, asigurat de programul Ecollect.
Multumim tuturor companiilor care au aderat la programul Ecollect.

Comenteaza

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult